جشنواره تئاتر استانی خراسان رضوی به ایستگاه پایانی رسید
جشنواره تئاتر استانی خراسان رضوی به ایستگاه پایانی رسید
جشنواره تئاتر استانی خراسان رضوی در ایستگاه پایانی، برگزیدگان خود را شناخت.

حسین شجاع/ جشنواره تئاتر استانی خراسان رضوی در ایستگاه پایانی، برگزیدگان خود را شناخت.

به گزارش زائرنیوز، امسال در سی و سومین جشنواره تئاتر استانی خراسان رضوی مجموعا ۲۳ اثر در دو بخش خیابانی و صحنه‌ای از ۸ شهرستان با یکدیگر به رقابت پرداختند و امروز اختتامیه این رویداد هنری در تالار اصلی تئاتر شهر مشهد برگزار شد.

حمایت از نمایش‌هایی با موضوع امام رضا (ع) و هویت مشهد

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی در حاشیه برگزاری این مراسم در گفتگو با خبرنگار زائرنیوز بیان کرد: آستان قدس رضوی و دستگاه‌های مدیریت شهری از نمایش‌هایی که با موضوع امام رضا علیه السلام و هویت مشهد اجرا می شوند حمایت خواهد کرد.

محمد حسین‌زاده افزود: در مجموعه بزرگ تئاتر استان خراسان رضوی نمایش‌هایی که با مضامین رضوی یا با مضامین هویت شهرستان‌ها تهیه شوند، با همکاری و همراهی مدیران و فعالان شهری همراه خواهند بود و در زمینه های مختلف حمایت خواهند شد.

وی ادامه داد: آستان قدس رضوی هم به همین شکل در چندین مورد از تئاتر حمایت کرده و نمایش‌های خوب آیینی با موضوع رضوی برگزار شده است.

دبیر سی و سومین جشنواره تئاتر استانی خراسان رضوی هم در گفتگوی اختصاصی با زائرنیوز گفت: امسال در میان آثار راهیافته به جشنواره موضوعات رضوی و سیره اهل بیت علیهم السلام جایگاه ویژه‌ای داشت.

محمد جهانپا افزود: چندین نمایش‌ مخصوصا در بخش خیابانی داشتیم که با موضوع اهل بیت علیهم السلام بودند و بسیار درخشان اجرا کردند.

وی در ادامه با اشاره به چند نمایش حاضر در جشنواره امسال بیان کرد: نمایش امام الحق در حوزه سیره رضوی اجرا شد نمایش‌های دیگری هم با موضوعات محرم و عاشورا داشتیم. نمایش دیگری در جشنواره امسال حضور داشت با نام هفت سنگ که با موضوع دفاع مقدس اجرا شد.

استقبال کم نظیر

در حاشیه این مراسم شهرام نوشیر داور بخش خیابانی جشنواره در گفتگو با خبرنگار زائرنیوز بیان کرد: امسال به خاطر اینکه دامنه جشنواره تئاتر خراسان رضوی را در فضای باز و خیابانی، گسترده‌تر کرده بودیم هنرمندان بیشتری به جمع شرکت کنندگان پیوستند.

وی افزود: این استقبال کم نظیر یعنی نیاز به یک سری آموزش های دقیق و با حساسیت وجود دارد و به نظر من این آموزش می‌تواند باعث شود که برای سال های آینده آثار بسیار درخشانی به جشنواره تئاتر استانی خراسان رضوی راه یابند.

محمد ناصری یکی دیگر از داوران سی و سومین جشنواره تئاتر استانی خراسان رضوی هم در گفتگو با خبرنگار زائرنیوز گفت: هنرمندان تئاتر مشهد باید به موضوعات رضوی نگاه ویژه‌تری داشته باشند.

ناصری ادامه داد: ما هنرمندان استان خراسان رضوی هرقدر هم که حوزه رضوی کار کنیم در نهایت باز هم کم کار کرده ایم و به طور شایسته ادای دِین ننموده ایم.

وی افزود: آنقدر عنایت امام رضا بسیار است که از هر زاویه‌ای به آن بنگریم می‌توانیم یک سوژه نو با نگاه امروزی پیدا کرده و با ابزار قدرتمند تئاتر به آن بپردازیم.

این داور سی و سومین جشنواره تئاتر استانی خراسان رضوی بیان کرد: به لطف پروردگار امسال در جشنواره تئاتر خراسان رضوی چندین اثر به موضوعات رضوی پرداخته و از این گنجینه گرانبها استفاده کرده بودند که البته بسیار صحیح و درست هم به موضوعات پردازش شده بود.

معرفی برگزیدگان

در اختتامیه سی و سومین جشنواره تئاتر استانی خراسان رضوی برگزیدگان بخش‌های مختلف معرفی و تقدیر شدند.

جشنواره تئاتر استانی خراسان رضوی در ایستگاه پایانی، برگزیدگان خود را شناخت. شهرام نوشیر دبیر بخش خیابانی چهل و دومین جشنواره بین المللی تئاتر فجر و داور بخش خیابانی سی و سومین جشنواره تئاتر استانی خراسان رضوی گفت: آموزش مهمترین رکنی است که می تواند در تقویت قشر جوان و هنرمند تئاتر خراسان رضوی موثر باشد. به گزارش زائر نیوز امسال در سی و سومین جشنواره تئاتر استانی خراسان رضوی مجموعا ۲۳ اثر در دو بخش خیابانی و صحنه‌ای از ۸ شهرستان با یکدیگر به رقابت پرداختند و امروز اختتامیه این رویداد هنری در تالار اصلی تئاتر شهر مشهد برگزار شد. در حاشیه این مراسم شهرام نوشیر داور بخش خیابانی جشنواره در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار زائرنیوز بیان کرد: امسال به خاطر اینکه دامنه جشنواره تئاتر خراسان رضوی را در فضای باز و خیابانی، گسترده‌تر کرده بودیم هنرمندان بیشتری به جمع شرکت کنندگان پیوستند. وی افزود: این استقبال کم نظیر یعنی نیاز به یک سری آموزش های دقیق و با حساسیت وجود دارد و به نظر من این آموزش می‌تواند باعث شود که برای سال های آینده آثار بسیار درخشانی به جشنواره تئاتر استانی خراسان رضوی راه یابند. محمد جهانپا دبیر سی و سومین جشنواره تئاتر استانی خراسان رضوی هم در گفتگوی اختصاصی با زائرنیوز گفت: امسال در میان آثار راهیافته به جشنواره موضوعات رضوی و سیره اهل بیت علیهم السلام جایگاه ویژه‌ای داشت. وی افزود: چندین نمایش‌ مخصوصا در بخش خیابانی داشتیم که با موضوع اهل بیت علیهم السلام بودند و بسیار درخشان اجرا کردند. جهانپا در ادامه با اشاره به چند نمایش حاضر در جشنواره امسال بیان کرد: نمایش امام الحق در حوزه سیره رضوی اجرا شد نمایش‌های دیگری هم با موضوعات محرم و عاشورا داشتیم. نمایش دیگری در جشنواره امسال حضور داشت با نام هفت سنگ که با موضوع دفاع مقدس اجرا شد. محمد ناصری یکی دیگر از داوران سی و سومین جشنواره تئاتر استانی خراسان رضوی هم در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار زائرنیوز گفت: هنرمندان تئاتر مشهد باید به موضوعات رضوی نگاه ویژه‌تری داشته باشند. ناصری ادامه داد: ما هنرمندان استان خراسان رضوی هرقدر هم که حوزه رضوی کار کنیم در نهایت باز هم کم کار کرده ایم و به طور شایسته ادای دِین ننموده ایم. وی افزود: آنقدر عنایت امام رضا بسیار است که از هر زاویه‌ای به آن بنگریم می‌توانیم یک سوژه نو با نگاه امروزی پیدا کرده و با ابزار قدرتمند تئاتر به آن بپردازیم. این داور سی و سومین جشنواره تئاتر استانی خراسان رضوی بیان کرد: به لطف پروردگار امسال در جشنواره تئاتر خراسان رضوی چندین اثر به موضوعات رضوی پرداخته و از این گنجینه گرانبها استفاده کرده بودند که البته بسیار صحیح و درست هم به موضوعات پردازش شده بود. محمد حسین‌زاده مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی هم در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار زائرنیوز بیان کرد: آستان قدس رضوی و دستگاه‌های مدیریت شهری از نمایش‌هایی که با موضوع امام رضا علیه السلام و هویت مشهد اجرا می شوند حمایت خواهد کرد. حسین زاده گفت: در مجموعه بزرگ تئاتر استان خراسان رضوی نمایش‌هایی که با مضامین رضوی یا با مضامین هویت شهرستان‌ها تهیه شوند، با همکاری و همراهی مدیران و فعالان شهری همراه خواهند بود و در زمینه های مختلف حمایت خواهند شد. وی افزود: آستان قدس رضوی هم به همین شکل در چندین مورد از تئاتر حمایت کرده و نمایش‌های خوب آیینی با موضوع رضوی برگزار شده است. در اختتامیه سی و سومین جشنواره تئاتر استانی خراسان رضوی برگزیدگان بخش‌های مختلف معرفی و تقدیر شدند.
هیئت داروان در بخش منتقدین از مرتضی عیدی برای شب، گربه، زیر طاقی در بخش کارگردانی و موسی‌پور برای شب، برگزیده، زیر طاقی در بخش طراحی صحنه تقدیر کردند.

هما سعادت برای عامدانه، عاشقانه و قاتلانه به عنوان بازیگر برگزیده زن و رضا رسولی برای آخرین تولد به عنوان بازیگر برگزیده مرد انتخاب شدند.

در بخش کار برگزیده نیز ضمن تقدیر از نمایش گم، جایزه نمایش برگزیده به آخرین تولد تعلق گرفت.

جایزه ویژه هیات داوران پیشکسوت نیز به عامدانه، عاشقانه و قاتلانه تعلق گرفت. همچنین از اصغر لشکری، محبوبه سلطانی، حامد یزدی و برزنونی که در جشنواره فجر حضور داشتند، تقدیر شد.

در بخش کودکان و نوجوانان از نازنین ذوالفقاری، یاسمین‌زهرا غیور، سمیه کمایستانی، مهیا عطایی‌فرد برای نمایش خون‌بست، مینو رمضانی، ساغر نظام‌دوست و مهان امیرپور تقدیر به عمل آمد.

در بخش تئاتر خیابانی لوح تقدیر طراحی بروشور به یسنا عطایی‌فرد برای نمایش خون‌بست و دیپلم افتخار به رقیه اکبرزاده برای چای یا لاته تعلق گرفت.

در بخش طراحی لباس از نرگس نامنی برای نمایش سمپوزیوم شمر و مجنون تقدیر شد.

در بخش موسیقی لوح تقدیر برای نمایش هفت‌سنگ به هادی کسایی و نمایش سمپوزیوم شمر و مجنون به سید محسن راه‌چمنی و دیپلم افتخار برای نمایش چای یا لاته به مهدی حسنی اعطا شد.

در بخش طراحی فضا نیز لوح تقدیر برای هفت سنگ به سعید نظریان و مهناز پاکدل و برای سمپوزیوم شمر و مجنون به مصطفی عنایت‌پور و دیپلم افتخار برای نمایش گرای ۳۶۱ به مهدی شریفی تعلق گرفت.

در بخش بازیگری زن مینو رضایی برای چشم‌ها را نبندید رتبه اول، داماد حنا می‌بندد رتبه دوم و نمایش خون‌بست و چشم‌ها را نبندید رتبه سوم را کسب کردند.

در بخش بازیگری مرد نیز رتبه اول به محمدصدرا حسنی برای چای یا لاته، رتبه دوم به کوهیار حسینیان برای چای یا لاته و رتبه سوم به حمید عابدی برای چشم‌ها را نبندید تعلق گرفت.

در بخش کارگردانی حامد عطایی‌فرد برای خون‌بست و مسعود رشیدی برای چشم‌ها را نبندید رتبه سوم، مصطفی عنایت‌پور برای سمپوزیوم شمر و مجنون رتبه دوم و سعید نظریان و مهناز پاکدل برای هفت‌سنگ رتبه اول را کسب کردند.

در بخش طراحی ایده نیز از سید جواد رحیم‌زاده برای گرای ۳۶۱ و مصطفی داوطلب برای میراث تقدیر شد.

سه نمایش برگزیده بخش خیابانی سمپوزیوم شمر و مجنون از سبزوار، هفت‌سنگ از مشهد و خون‌بست از تربت جام معرفی شدند.

در بخش نمایش صحنه در طراحی بروشور از سروش حیدری برای یه جور دیگه یعنی همین و پانتیفرکت و در بخش گریم از مریم رستگار برای پانتیفرکت تقدیر شد.

در بخش بازیگری زن از مهرانا عبداللهیان برای یه جور دیگه یعنی همین تقدیر شد.

محبوبه راد برای پانتیفرکت و سعیده احمدآبادی برای عامدانه، عاشقانه و قاتلانه رتبه سوم، گروه بازیگران زن نمایش برچسب رتبه دوم و هما سعادت برای عامدانه، عاشقانه و قاتلانه رتبه اول را کسب کردند.

در بخش بازیگری مرد از نیما پسندیده برای نمایش یه جور دیگه یعنی همین تقدیر شد. محسن لقمانیان برای شب، گربه، زیر طاقی رتبه سوم، امیر قادری برای خرمهره رتبه دوم و رضا رسولی‌پور برای آخرین تولد و امیراحسان امیرپور برای یه جور دیگه یعنی همین رتبه اول را کسب کردند.

در بخش طراحی صحنه از سید وحید حمیدزاده برای نمایش پانتیفرکت تقدیر و مهدی شریفی برای نمایش یه جور دیگه یعنی همین برگزیده شد. در بخش طراحی لباس محبوبه سلطانی برای پانتیفرکت برگزیده شد.

در بخش موسیقی مهرداد عبداللهی برای نمایش رورانس رتبه سوم، معین اعتقادی برای نمایش عامدانه، عاشقانه، قاتلانه رتبه دوم و مهدی حسنی برای نمایش یه جور دیگه یعنی همین رتبه اول را کسب کردند.

در بخش نمایشنامه‌نویسی آخرین تولید به نویسندگی حسین امینی رتبه سوم، پانتیفرکت به نویسندگی مهدی شربتی رتبه دوم و یه جور دیگه یعنی همین به نویسندگی هوشنگ جاوید رتبه اول را به دست آوردند.

در بخش کارگردانی نیز محسن مسعودی‌فر برای عامدانه، عاشقانه، قاتلانه رتبه سوم، امیراحسان امیرپور برای یه جور دیگه یعنی همین رتبه دوم و احسان عاقل برای برچسب رتبه اول را به دست آوردند.

سه نمایش عامدانه، عاشقانه، قاتلانه از نیشابور، یه جور دیگه یعنی همین از مشهد و برچسب از کاشمر مستقیم برای شرکت در جشنواره منطقه‌ای راه پیدا کردند.